COMPUTER AND CYBER CRIME PROFESSIONAL

HOWEST LOST HET PROBLEEM OP VAN TE WEINIG CYBERSECURITY SPECIALISTEN.

SnapChat, LinkedIn, Dropbox, Yahoo!,… slechts een kleine selectie van bedrijven die recent maken kregen met cybercriminaliteit. Nog nooit is de vraag naar security specialisten zo groot geweest!

Als Computer & Cyber Crime Professional wordt u opgeleid in de allernieuwste technologieën en technieken op het vlak van cybersecurity, cybercrime en cyberwarfare.. U bent bedreven in zowel de aanvallende als de verdedigende aspecten van cybercrime en ook wetgeving is u niet vreemd!

Offensive security
Leer niet alleen denken als een hacker maar leer ook hun technieken en tools kennen om zelf de beveiliging van uw systemen te testen. Wacht niet tot een ander de zwakke schakel in uw verdediging ontdekt maar ga zelf op zoek!

Defensive security
Behoud de controle over uw data! Leer alles over hoe u systemen en netwerken kan gaan beschermen tegen allerhande bedreigingen van buitenaf. Is er dan toch data naar buiten gelekt,.. geen probleem want u bent ook bedreven in het beschermen van uw data door middel van cryptografie!

Beveiligingsbeleid
Een goede kennis van de relevante wetgevingen is natuurlijk essentieel voor een cybercrime specialist. Naast uw praktische kennis zal u ook in staat zijn om de beveiliging binnen uw bedrijf te coördineren dankzij uw doorgedreven kennis van zaken zoals security management, threat and risk assessment, security frameworks,…

!Nieuw in deze opleiding!
Practical Reverse Engineering & Malware Analysis: Leer alles over het analyseren van de nieuwste virussen en malware. Dit vak gaat verder dan enkel de theorie en laat u hands-on ervaring opdoen dankzij speciaal ontwikkelde samples.

Heeft u al een diploma Toegepaste Informatica en wenst u zich nog verder te specialiseren in cybersecurity? Het kan dankzij onze CCCP@home opleiding!

De opleiding Computer & Cyber Crime Professional is gesteund door de Cyber Security Coalition vzw.


Aan de slag met een diploma CCCP

Met een diploma van Computer en Cyber Crime Professional bent u enorm gegeerd op de arbeidsmarkt. Met duizenden openstaande vacatures voor security experts kunt u zowel in binnen als buitenland meteen aan de slag met 100% werkzekerheid!

Enkele bedrijven waar onze oud-studenten werkzaam zijn:

 

Zin in ondernemen? Heel wat van onze studenten starten ook hun eigen bedrijf!
!
Nieuw! In 2017 start Howest met een incubator Cybersecurity & Blockchain in Brugge!


CERTIFICATEN

Het behalen van een certificatie is voor vele mensen een echte boost voor hun carrière. Waar deze vaak bij andere instanties duizenden euro’s kosten biedt Howest de mogelijkheid om tijdens uw opleiding reeds heel wat certificaten te behalen. Gratis of aan een zeer sterk verminderde prijs!

 

 

 

 

  • De Certified Ethical Hacker (CEH) training is een van de meest actuele security trainingen in zijn soort. Het CEH certificaat staat internationaal bekend als een waardevolle aanvulling op Microsoft, Cisco of Linux certificaten.
  • Een Cisco Certified Network Associate Security, afgekort CCNA Security, certificering uitgereikt door Cisco. Het certificaat wordt door veel bedrijven gezien als een indicatie voor het niveau van praktische netwerkkennis.
  • De VMware Certified Professional is al jaren één van de populairste virtualisatie certificeringen voor systeembeheerders. Een VCP-DCV certificering valideert kennis en kunde met betrekking tot het configureren, administreren en schalen van een gevirtualiseerd datacenter.

Bovendien word je goed voorbereid op de geavanceerde Certified Information Systems Security Professional (CISSP) en Certified Information Security Manager (CISM) certificaten.


PRAKTISCH

HOE INSCHRIJVEN?

Inschrijven kan op www.howest.be

VRAGEN?

Contacteer Kurt Callewaert